Advertisement

Havn Antwerpen Nieuw Zuid - Nieuw Zuid Lanceert Havn Buurt Aan De Stroom - Het nieuw zuid langs de schelde is nog volop in ontwikkeling en wordt zonder twijfel de nieuwe place to be van antwerpen.

Havn Antwerpen Nieuw Zuid - Nieuw Zuid Lanceert Havn Buurt Aan De Stroom - Het nieuw zuid langs de schelde is nog volop in ontwikkeling en wordt zonder twijfel de nieuwe place to be van antwerpen.. Nieuw zuid, de nieuwe, duurzame en slimme wijk langs de scheldekaaien, krijgt stilaan vorm. Nieuw zuid zorgt samen met de heraanleg van de gedempte zuiderdokken voor de vergroening van 't zuid. Nieuw zuid is een duurzame en groene stadsbuurt in antwerpen. In het zuiden van antwerpen. Rondjes lopen met zicht op.

Nieuw zuid antwerpen lanceert håvn, scandinavische toparchitectuur aan de schelde. Deze wijk wordt gebouwd op een voormalig spoorwegemplacement en vormt voor de stad een uithangbord van duurzaamheid en slimme technieken. De schelde voert de boventoon in het ontwerp, dat speelt met transparantie en licht. Google user (25/09/2017 22:19) wakker op zondag werd dit weekend live uitgezonden vanop nieuw zuid. Die aansluit op de stad en uitziet op de schelde.

Primeur Looppiste Op Het Dak Van Havn Buurt Aan De Stroom
Primeur Looppiste Op Het Dak Van Havn Buurt Aan De Stroom from www.buurtaandestroom.be
Met voldoende winkels, scholen, horeca en andere voorzieningen om de wijk en de buurt er rond levendig te maken. Proficiat aan alle medewerkers van dit prachtige project! Palazzo verde is ontworpen door stefano boeri, de architect die wereldberoemd werd met zijn 'verticale bossen': Een nieuwe, duurzame én slimme wijk voor antwerpen. De schelde voert de boventoon in zijn ontwerp, dat speelt met transparantie en licht. Opnieuw een primeur voor nieuw zuid: Met een groot park en veel groen in het straatbeeld. In het zuidelijke deel wordt het paviljoen gekoppeld aan een waterbassin dat het park voorziet van water.

HÃ¥vn is ontworpen door johannes norlander, een meesterlijk architect die grote naam maakte in thuisland zweden.

Nieuw zuid is een duurzame en groene stadsbuurt in antwerpen. Een innovatieve site die uitblinkt in duurzaamheid. Nieuw zuid is een visionaire stadsontwikkeling op een toplocatie aan de schelde en het antwerpse zuid. Het paviljoen centraal is bestemd voor het warmtenet van de wijk nieuw zuid. Deze wijk wordt gebouwd op een voormalig spoorwegemplacement en vormt voor de stad een uithangbord van duurzaamheid en slimme technieken. Met voldoende winkels, scholen, horeca en andere voorzieningen om de wijk en de buurt er rond levendig te maken. Gebouwen die bekleed zijn met bomen en planten. .dit luxueuze appartement van ca 97 m², gelegen op de vierde verdieping van de recente nieuwbouwrealisatie the residence. Rondjes lopen met zicht op. Deze wijk ligt op enkele minuten van het historisch centrum en vlakbij tal van culturele locaties en restaurants langs de kaaien. Antwerpen de bewoners van het nieuwe gebouw hÃ¥vn in de antwerpse wijk nieuw zuid hebben geen excuus meer om niét te sporten. Nieuw zuid wil een levendige buurt realiseren aan de kaaien in antwerpen, met een gevarieerd aanbod van residentieel wonen, winkels, kantoren, horeca en openbare voorzieningen. Welkom in de buurt van de toekomst!

Welkom in de buurt van de toekomst! Nieuw zuid zorgt samen met de heraanleg van de gedempte zuiderdokken voor de vergroening van 't zuid. Nieuw zuid vormt een nieuwe, duurzame wijk gelegen naast het zuid, tussen het nieuw justitiepaleis en de scheldekaaien. Deze wijk ligt op enkele minuten van het historisch centrum en vlakbij tal van culturele locaties en restaurants langs de kaaien. De looppiste is 160 meter lang en bevindt zich op 20 meter hoogte.

Duurzame Woonsite Nieuw Zuid Antwerpen Triple Living
Duurzame Woonsite Nieuw Zuid Antwerpen Triple Living from www.triple-living.be
Nieuw zuid vormt een nieuwe, duurzame wijk gelegen naast het zuid, tussen het nieuw justitiepaleis en de scheldekaaien. In het zuidelijke deel wordt het paviljoen gekoppeld aan een waterbassin dat het park voorziet van water. Al voldoende verschenen hier, maar ze gaan een mooi zicht hebben vanaf hun stadsbos aan de schelde Afgelopen week is havn opgeleverd en mocht dit prachtige gebouw, ontworpen door johannes norlander, zijn eerste bewoners verwelkomen! Rondjes lopen met zicht op. Triple living nv michel de braeystraat 55 2000 antwerpen btw be0829.278.932 tel 03 336 00 00 Aan de schelde en het trendy zuid. Die aansluit op de stad en uitziet op de schelde.

Het woonblok havn, bijna klaar aan de michiel de braeystraat op nieuw zuid in antwerpen, pakt uit met een nieuwigheid:

Al voldoende verschenen hier, maar ze gaan een mooi zicht hebben vanaf hun stadsbos aan de schelde Een leefbare, groene buurt met een groot park en alle voorzieningen. Palazzo verde is ontworpen door stefano boeri, de architect die wereldberoemd werd met zijn 'verticale bossen': Opnieuw een primeur voor nieuw zuid: De duurzame nieuwe woonwijk aan de schelde. Nieuw zuid zorgt samen met de heraanleg van de gedempte zuiderdokken voor de vergroening van 't zuid. Gebouwen die bekleed zijn met bomen en planten. Nieuw zuid, de nieuwe, duurzame en slimme wijk langs de scheldekaaien, krijgt stilaan vorm. Nieuw zuid vormt een nieuwe, duurzame wijk gelegen naast het zuid, tussen het nieuw justitiepaleis en de scheldekaaien. Het woonblok havn, bijna klaar aan de michiel de braeystraat op nieuw zuid in antwerpen, pakt uit met een nieuwigheid: Het nieuw zuid langs de schelde is nog volop in ontwikkeling en wordt zonder twijfel de nieuwe place to be van antwerpen. Antwerpen de bewoners van het nieuwe gebouw håvn in de antwerpse wijk nieuw zuid hebben geen excuus meer om niét te sporten. Aan de schelde en het trendy zuid.

Nieuw zuid verlegt de grenzen van leefbaar wonen, werken en ontspannen in de stad. In het zuidelijke deel wordt het paviljoen gekoppeld aan een waterbassin dat het park voorziet van water. Het pas opgeleverde havn pakt als eerste residentiële bouwproject uit met een looppiste op het dak. Met palazzo verde zet boeri zijn allereerste ontwerp neer in belgië. Nieuw zuid vormt een nieuwe, duurzame wijk gelegen naast het zuid, tussen het nieuw justitiepaleis en de scheldekaaien.

Havn Black Antwerpen Gin Slijterij De Helm
Havn Black Antwerpen Gin Slijterij De Helm from www.slijterijdehelm.nl
Architect norlander maakte grote naam in thuisland zweden. In het zuiden van antwerpen. Een leefbare, groene buurt met een groot park en alle voorzieningen. Scandinavische perfectie aan de schelde. Nieuw zuid wil een levendige buurt realiseren aan de kaaien in antwerpen, met een gevarieerd aanbod van residentieel wonen, winkels, kantoren, horeca en openbare voorzieningen. Maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan projecten en woontypes op nieuw zuid. Als je regelmatig door de straten van nieuw zuid wandelt, heb je ongetwijfeld gemerkt dat er weer een nieuw gebouw klaar is: Met een groot park en veel groen in het straatbeeld.

.dit luxueuze appartement van ca 97 m², gelegen op de vierde verdieping van de recente nieuwbouwrealisatie the residence.

Waar resoluut de kaart van duurzaamheid wordt getrokken. Het woonblok havn, bijna klaar aan de michiel de braeystraat op nieuw zuid in antwerpen, pakt uit met een nieuwigheid: Het gebouw draagt duidelijk zijn handelskenmerk, met de trapsgewijze gevels, geschrankte terrassen en begroeiing. Palazzo verde is ontworpen door stefano boeri, de architect die wereldberoemd werd met zijn 'verticale bossen': Deze wijk wordt gebouwd op een voormalig spoorwegemplacement en vormt voor de stad een uithangbord van duurzaamheid en slimme technieken. Nieuw zuid, de nieuwe, duurzame en slimme wijk langs de scheldekaaien, krijgt stilaan vorm. Het paviljoen centraal is bestemd voor het warmtenet van de wijk nieuw zuid. Met voldoende winkels, scholen, horeca en andere voorzieningen om de wijk en de buurt er rond levendig te maken. Het pas opgeleverde havn pakt als eerste residentiële bouwproject uit met een looppiste op het dak. Deze wijk ligt op enkele minuten van het historisch centrum en vlakbij tal van culturele locaties en restaurants langs de kaaien. Grote raampartijen van vloer tot plafond brengen het daglicht tot diep in het hart van de leefruimtes. Triple living nv michel de braeystraat 55 2000 antwerpen btw be0829.278.932 tel 03 336 00 00 Antwerpen de bewoners van het nieuwe gebouw håvn in de antwerpse wijk nieuw zuid hebben geen excuus meer om niét te sporten.

Op enkele meters van de schelde, langs de michel de braeystraat, staat håvn, naar een ontwerp van de zweedse architect johannes norlander nieuw zuid antwerpen. Al voldoende verschenen hier, maar ze gaan een mooi zicht hebben vanaf hun stadsbos aan de schelde

Posting Komentar

0 Komentar